Clubinfo

Ontstaansgeschiedenis
Witteveense Boys ’87 is een gezellige en gemoedelijke dorpsclub, die op 16 maart 1987 werd opgericht. Meer over de ontstaansgeschiedenis en ontwikkeling van de club vindt u hier.

Leden
De club heeft ongeveer 158 leden. De jeugdafdeling is in 2009 gefuseerd met de jeugd van SV Nieuw-Balinge. Daar spelen onder de naam WNBC ’09 inmiddels ongeveer 120 leden. Meer informatie over het jeugdvoetbal vindt u op de website van WNBC ’09.

Ereleden
In 2012 werden tijdens het 25-jarig jubileumfeest van de club de eerste ereleden van Witteveense Boys ’87 benoemd: Gerriet Zinger, Rense Kootstra, Engbert de Vries en Henk Wielink.  Deze mannen waren de oprichters van de Witteveense Boys’87 en staan in de oprichtingsakte vernoemd. Zonder o.a. deze mannen van het eerste uur was er geen voetbalclub in Witteveen geweest. Tijdens het jubileumfeest op 7-8-9 juli 2017 werden Teun Hooijer en Roel Seele benoemd tot ere-lid, wegens hun grote verdienste voor de club met de grote verbouwing van de accommodatie, de aanleg van een kunstgrasveld en het energieneutraal maken van De Roskamp.

Contact
Witteveense Boys ’87 speelt zijn thuiswedstrijden op sportcomplex De Roskamp, aan de Kerkweg 1 in Witteveen. Contactgegevens van de club vindt u hier.

Organisatie
Voor wedstrijdzaken kunt u contact op nemen met het wedstrijdsecretariaat. Kim Zinger, wedstrijdsecretaris, kimzinger80@hotmail.com. Meer informatie over het bestuur en de verschillende commissies van Witteveense Boys ’87 is onder het kopje organisatie te vinden.

Vrijwilligers
De club wordt draaiende gehouden door de inzet van vele vrijwilligers. Daar kunnen we er niet genoeg van hebben! Leden die zich willen inzetten voor de club kunnen hier kijken voor vacatures. Lid worden doe je hier. Informatie voor en over sponsors staat hier.

Evenementen
Witteveense Boys ’87 staat is in de wijde omgeving bekend om zijn feestjes. Foto’s daarvan zijn hier terug te kijken. Jaarlijks terugkerende evenementen van de club zijn: De Aftrap, Bedrijvenvoetbal, Snerttoernooi, 7 tegen 7-toernooi, Beach Soccer, Koninginnenacht, Vrijwilligersavond en Sinterklaasfeest. Daarnaast zijn er ieder seizoen ook nog een aantal teamfeesten en eenmalige evenementen. Kijk op de kalender voor de eerstvolgende activiteit.

Entree bij wedstrijden van het 1ste elftal.
De entree bedraagt bij wedstrijden van het 1ste elftal 2€ voor personen van 18 jaar en ouder. Sponsoren, donateurs en leden zijn vrijgesteld van het betalen van entree. Verder is er een programmaboekje te koop voor 1€ met daarop loten voor de verloting in de rust.

Kantine.
De kantine is open tijdens wedstrijden op zaterdag en zondag. Verder is de kantine donderdagavond geopend van 18:00 – 24:00 uur. Op andere trainingsdagen is de kantine soms geopend.

Allergenen.
Zie de link voor de allergenenlijst in producten die los (dus niet verpakt) verkocht worden:
Allergenenlijst kantine Witteveense Boys’87 17-9-2015 versie 1

AVG

Privacy-verklaring: Privacy verklaring Witteveense Boys’87 4jul2018