Op zoek naar een nieuwe trainer.

Lieuwe heeft helaas aangegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen bij de Witteveense Boys. Wij gaan daarom opzoek naar een nieuwe trainer voor het volgende seizoen. Via deze weg danken we Lieuwe voor de afgelopen twee seizoenen en zetten nog vol in op een mooie eindklassering dit seizoen.

Via diverse media plaatsen we de onderstaande vacature.

Trainer Witteveense Boys’87

Wij zijn met ingang van het seizoen 2024-2025 op zoek naar een enthousiaste  hoofdtrainer voor het 1e elftal, die in het bezit is van de vereiste diploma’s voor een elftal dat zondag 5de klasse speelt.

Van de hoofdtrainer wordt verwacht dat hij uitdagende trainingen verzorgt voor de selectie op dinsdagavond en in overleg de donderdag- of vrijdagavond, het 1ste elftal begeleidt en coacht tijdens de competitie, beker en oefenwedstrijden. Het coachen gebeurt met respect voor de scheidsrechter, grensrechter en tegenstander.

De trainer heeft een leider, een vlagger en een verzorger in zijn staf. De selectie is jong. De doelstelling is eindigen in linker rijtje bij de eerste 5. Momenteel staat ons eerste elftal 2e in de rangschikking.

Wij zijn op zoek naar een trainer:

– Met een geldige trainerlicentie (minimaal UEFA-C)

– Met een positieve houding en denkend in oplossingen

– Goede sociale vaardigheden en een gezonde dosis humor

– Die duidelijk en transparant communiceert

– Die een duidelijke voetbaltechnische en tactische visie heeft en deze weet over te dragen naar de selectie en op basis daarvan de selectie verder weet te ontwikkelen

– Die een brug kan slaan tussen het eerste en het tweede elftal

– Die waarde hecht aan het sociale aspect binnen de vereniging en na een training of wedstrijd hier ook deel aan neemt

Wat bieden wij? 

Een marktconforme basisbeloning aangevuld met een bonus voor behaalde doelstellingen bij een geweldige mooie en gezellige club met fantastische faciliteiten. 

Bent u de geschikte kandidaat? Stuur dan vóór 31 januari 2024 een mail voorzien van een CV en motivatie naar:

Walter de Boer

E-mail: voorzitter@witteveenseboys.nl