Activiteiten

Activiteiten Witteveense Boys’87 en WNBC’09:

23 mei auto puzzeltocht.

Afbeelding met gras, boom, buiten, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

De Autopuzeltocht van B.R.A.K. en de Witteveense Boys’87 was een zeer leuke activiteit. Starten in de Broekstreek bij Het Broekhoes en finishen op De Roskamp in Witteveen. Deze mooie intergemeentelijke samenwerking leverde een hele leuke puzzeltocht op met interessante vragen en …. antwoorden: “wat is uw kenteken?” “Uhhh???” Onderweg werd en er genoten van de knapzak die we bij de start kregen en van de Drentse natuur. Sommige inzittenden hadden ook eigen versnaperingen meegenomen, maar die moesten dan ook veel plaspauzes houden en vielen zo buiten de prijzen. De winnaars kwamen uit die Broekstreek, die met 6 man in een camper precies de ideale tijd van 2 uur 40 minuten klokten over de 86 km. Deze leuke middag en de samenwerking met B.R.A.K. verdient zeker om voor herhaling in aanmerking te komen! Op het terras werd nog corona-proof nagepraat met een versnapering.

12 juni Nationale Voetbal dag van 10.00 – 13.00 uur.

12 juni is van 10.00 uur tot 13.00 uur de nationale voetbaldag op De Roskamp voor alle WNBC’09 voetballers/voetbalsters en niet-voetballers uit Witteveen, Nieuw Balinge, Broekstreek en omgeving. Er worden op de school in Balinge en Nieuw Balinge folders en opgave formulieren uitgedeeld. Bedoeling is: geef een team op 4 x 4 met 3 voetballers en 1 niet voetballer of geef je zelf op, dan word je daar ingedeeld. Het wordt een mooi en sportieve ochtend. Geef je op. Het inschrijfformulier staat op de site en op facebook. Van WNBC’09.

12 juni Alle ballen verzamelen

Afbeelding met boom, grond, buiten, hout

Automatisch gegenereerde beschrijving

Op 12 juni, na de nationale voetbaldag voor de jeugd, start om 13.30 uur voor jeugd en senioren (en niet-leden) een activiteit: “Alle Ballen Verzamelen”. Dit is een soort geocaching in de omgeving. Er is een fiets en een auto variant. In plaats van kleine capsules, is het nu de bedoeling dat er ballen worden opgezocht. Meer informatie volgt snel. Zie hiervoor de sites en facebookpagina’s van WNBC’09 en Witteveense Boys’87. Opgave: patricia@witteveenseboys.nl

19 juni Voetbal clinic met FC Emmen

Op 19 juni geven de trainers van FC Emmen een voetbalclinic aan de jeugd van WNBC’09 op het sprotpark in Nieuw Balinge. Niet leden van WNBC’09 zijn ook van harte welkom. Geef je op bij Richard Mol (06-20 86 35 10) en doe zaterdag 19 juni 2021 mee. Voor basisschoolleerlingen zijn de activiteiten er van 09.30 – 10.45 uur. Voor de jeugd t/m 17 wordt er getraind van 11.15 – 12.30 uur. Zorg dat je op tijd bent. Naast trainen met de toppers van FC Emmen kan je ook op de foto met de mascotte van FC Emmen en is er o.a. een springkussen. Het belooft een mooie ochtend te worden in Nieuw Balinge.

19 juni: Witteveense Boys 1 – vv Sweel 1

Als de maatregelen het toelaten gaat het 1ste elftal van Witteveen op zaterdag middag op De Roskamp oefenen tegen vv Sweel. Daarna is natuurlijk het terras open.

26 juni WNBC toernooi

Afbeelding met tekst, illustratie

Automatisch gegenereerde beschrijving

Op 26 juni staat het WNBC’09 Cup toernooi gepland in Nieuw Balinge (JO13-15-17) en in Witteveen (JO7 t/m JO12). Als de corona maatregelen het toestaan wordt dit toernooi voor de 11de keer gespeeld. Alle teams van WNBC’09 zijn ingeschreven en alle deelnemende teams krijgen een prijs.

2 juli Bedrijvenvoetbal toernooi

Het bedrijven voetbaltoernooi 7×7 staat gepland voor 2 juli. De wedstrijden starten om 19.00 uur. Opgave deelname bij patricia@witteveenseboys.nl

3 juli Witteveen 95 jaar

Afbeelding met persoon, shirt

Automatisch gegenereerde beschrijving

Deze dag houden we allemaal vrij om het 95-jarig bestaan van Witteveen te vieren. Het programma wordt door de feestcommissie bekend gemaakt, volg hier voor Sport en Ontspanning en de dorps website en facebookpagina.

10 juli Pearlbeach (strand)volleybal toernooi

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

25 juli Familie voetbal-en volleybal toernooi

Wie gaat er in 2021 met de wisselbeker naar huis? Wie volgt de familie Uineken op bij het volleybal en de familie Gils bij het voetbal? Opgave bij patricia@witteveenseboys.nl