18 maart: Veiling !!!

b

Beste suporters,  
16 maart bestaat de Witteveense boys ‘87 alweer 35 jaar. Dit is een mijlpaal voor ons. Wij willen dit jubileum gaan vieren met alle leden en niet-leden van de club. Het jubileumfeest vindt plaats op 8,9 &10 juli. De invulling van het programma volgt later. 
Doormiddel van verschillende acties zijn wij geld aan het inzamelen, om de kosten van het jubileumfeest te dekken. Eén van de acties is een veiling, deze wordt georganiseerd op vrijdagavond 18 maart.Momenteel zijn wij bezig met het verzamelen van leuke prijzen, maar we kunnen altijd nog meer prijzen gebruiken om te kunnen verloten. Van groot tot klein alles is welkom. Misschien heb je geen prullaria in de aanbieding, maar juist iets fantastisch dat je per opbod kan veilen: een wedstrijdshirt van Arjen Robben, concertkaarten voor de toppers, een bierpul, verblijf in je vakantiehuis – je kunt het zo gek niet bedenken!
Heb je wellicht iets wat je beschikbaar willen stellen of heb je andere ideeën over de veiling. Laat het vooral weten. De veilig wordt in ieder geval een gezellige activiteit met gegarandeerd een mooie opbrengst.
Vol enthousiasme zien we jouw reactie tegemoet!
Heb je iets beschikbaar voor de veiling, neem contact op met eén van ons. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om het te brengen bij de voetbalvereniging, dan zijn wij bereid om het op te halen.Met vriendelijke groet, Feestcommissie jubileumfeest Witteveense boys: 

Teun Moret   (06 572 796 96), Jorik van der Weide  (06 313 296 24), Nick Woering                                (06 298 667 14), Teun Hooijer  (06 208 862 01), Melissa de Koning  (06 298 667 17)