Van de voorzitter

Het vervelende met de voetbalcompetitie is, dat als het mooie weer begint, we bijna al weer uitgevoetbald zijn. Op 10 mei, over 5 wedstrijden, speelt het 1ste elftal al weer de laatste competitiewedstrijd thuis op De Roskamp. Het 1ste speelt die dag tegen Weerdinge en het wordt dan duidelijk of we in de 4de klasse blijven. Daarom is er weer een sfeeractie georganiseerd en voor degene die er bij waren tegen EHS thuis in vorig seizoen weten dat zo’n sfeeractie best spectaculair is !  Maar eerste spelen de Boys aanstaand weekend thuis tegen Valther Boys op De Roskamp om 14.00 uur. De Boys staan nu 7de in de competitie en zijn bijna veilig.

Op de avond voor Koningsdag, dus zondag 26 april, is er weer de jaarlijkse Nacht van Witteveen. Er wordt om 18.00 uur gestart met volleybal voor de jeugd (vanaf 9 jaar) en volwassenen (vanaf 16 jaar) , daarna is er de trekking van de Grote Loterij en vervolgens sluit DJ JeeWee de avond af met muziek! Het belooft weer een mooie avond te worden. Voor het volleyballen kan je een team inschrijven bij Bianca Klarus (bianca_klarus@hotmail.com). Op 15 mei is het jaarlijkse Bedrijvenvoetbaltoernooi weer gepland. Bedrijven kunnen een team opgeven bij Patricia Hooijer (x_ptrc@live.nl). En om het seizoen goed af te sluiten houden de Boys voor alle leden en aanhang een BBQ op 31 mei 2015. De kosten voor de BBQ (vlees, brood, sausjes e.d.) bedragen 10 € per persoon, de drankjes zijn voor eigen rekening. Het BBQ vlees wordt verzorgd door Peter de Koning. Opgave BBQ bij Roel Seele (roel.seele@planet.nl).

Het klaverjasseizoen is afgelopen. Ook de klaverjassers stoppen als het mooi weer wordt. Na de zomer wordt het kaarten weer opgestart, maar in een andere vorm. Er wordt voortaan iedere tweede vrijdagavond van de maand geklaverjast, maar er kan ook gepokerd en rummicub gespeeld worden. De avonden starten om 20.00 uur. Opgave op de avond zelf. Het seizoen start dus op vrijdagavond 11 september en eindigt op vrijdagavond 210 juni 2016.

De loten van de Grote Loterij met de geweldige prijzen ( reischeque van 500€, terrasheater en tablet) moeten nu heel snel worden ingeleverd bij Roel Seele, de kantine of bij je leider. De trekkingsdag (26 april) schiet namelijk al aardig op!

Al vast voor in de agenda:

26 april De nacht van Witteveen vanaf 18.00 uur
10 mei  Witteveense Boys 1 – Weerdinge 1 met sfeeractie om 14.00 uur
15 mei Bedrijvenvoetbaltoernooi vanaf 18.00 uur
31 mei afsluiting seizoen 2014/2015 BBQ voor alle leden en aanhang
11 september start klaverjas, poker en rummicub avonden

Roel Seele