Trainingen jeugd

Witteveen, Nieuw Balinge, 28 april 2020
Wekenlang werd er in Nieuw Balinge en Witteveen niet gevoetbald vanwege de maatregelen tegen het coronavirus. Wekenlang was het niet toegestaan om de sportparken te betreden. Dat is nog steeds zo. Gelukkig is er door het kabinet besloten dat er voorzichtig weer voetbalactiviteiten mogen plaatsvinden. Met de nadruk op voorzichtig want de regels die volgens het RIVM gelden zijn voor een groot deel nog steeds van kracht.
De jeugd tot en met 12 jaar en van 13 tot en met 18 jaar mogen vanaf 29 april weer georganiseerd en beheersbaar gaan trainen. Beheersbaar betekent dat we ervoor moeten zorgen dat alles volgens (opnieuw) gestelde regels gaat plaatsvinden.
Georganiseerd betekent dat er alleen activiteiten zullen plaatsvinden onder begeleiding. Het is aan ons allen dat we dit op een verantwoorde manier gaan aanpakken. Neem de regels in acht, volg aanwijzingen op en wijs de ander ook op z’n verantwoordelijkheid.
De regels en richtlijnen worden gepubliceerd op de site en op Facebook en zullen op de sportparken opgehangen worden. Eenieder heeft zich aan deze regels te houden en de instructies van de coördinatoren en/of trainers op te volgen.
De verwachting is dat de regels en richtlijnen morgen gereed zijn en zijn afgestemd met de Gemeente Midden-Drenthe. Ze zullen dan worden gepubliceerd op de site en op facebook, zodat er donderdag 30 april hopelijk weer door de jeugd getraind kan worden.