KNVB organiseert 7×7 35/45+ toernooien

7x7 voetbalGa de uitdaging aan! Vanaf vrijdag 22 mei 2015 starten de populaire 7×7 toernooien voor 35- en 45-plussers. Ruim 5.000 35- en 45-plussers doen mee aan deze toernooien. Op meer dan 70 locaties gaan teams de strijd aan voor een ticket voor de districtsfinale. Deze districtfinales volgen een week later op vrijdagavond 29 mei. Uiteindelijk strijden de districtwinnaars op zaterdag 13 juni voor de titel in Zeist. Ook niet-leden van de KNVB kunnen wederom meedoen, dit om zoveel mogelijk sporters kennis te laten maken met deze voetbalvorm. Vriendenteams, collega‚Äôs en buren kunnen een team gaan vormen.

Inschrijven
De inschrijving loopt t/m 15 mei. Na sluiting ontvangt u informatie over de aanvangstijden, de deelnemers en het speelschema. Deelname is alleen mogelijk per team. De KNVB tracht rekening te houden met de door u ingevulde voorkeurslocatie. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt, in onderling overleg, de definitieve locatie bepaald. Een team inschrijven kan via deze link.

Voor meer informatie ga naar www.voetbal.nl/7tegen7

Kom maar op als je durft!

Voor vragen kunt u contact opnemen met Evelien Walker via telefoonnummer 0513-618914 of per e-mail evelien.walker@knvb.nl