Contributie

Witteveen, 1 april 2020

Het zijn bijzondere tijden. De corona crisis zorgt voor een hoop verdriet, angst en onzekerheid.  Niet alleen de economie krijgt een klap, maar dichter bij huis zijn er veel mensen die niet zeker weten of ze straks nog een baan hebben of dat het bedrijf waar ze werken straks nog wel bestaat. Daarbij vergeleken zijn de problemen met de voetbalcompetitie onbeduidend.

De KNVB heeft besloten dat de amateurcompetitie dit seizoen 2019-2020 niet uitgespeeld wordt. Er promoveert en degradeert geen team, volgend seizoen 2020-2021 start ieder team weer in dezelfde klasse. 

Het gevolg voor nu is dat er dit seizoen (tot en met 30 juni 2020) geen competitie-wedstrijden meer gespeeld worden. Door de maatregelen van de regering om de verspreiding van het coronavirus te beteugelen, mag er sowieso niet getraind worden tot 28 april en mogen er geen evenementen en toernooien worden gespeeld tot 1 juni 2020. In de week van 28 april komt er meer nieuws van de regering.

De voetbalvereniging Witteveense Boys’87 zit dus voorlopig op slot. Dit heeft voor de club grote gevolgen. Immers de kosten lopen door, terwijl er geen inkomsten zijn van de kantine en dat in de maanden met voor ons grote evenementen. De Nacht van Witteveen op 26 april, het Bedrijvenvoetbaltoernooi op 15 mei en het WNBC’09 Cup toernooi op 29 en 30 mei vinden immers geen doorgang.

Als lid van een vereniging wordt er jaarlijks een contributie betaald per leeftijdscategorie, de club int deze in 2 termijnen. Termijn 1 is van 1 juli t/m 31 december en termijn 2 is van 1 januari t/m 30 juni. Op 15 april wordt het tweede gedeelte van de jaarlijkse contributie geïnd. Er wordt echter in de maanden april, mei en juni geen competitie gespeeld. Zodra het weer mag van de overheid pakken we de trainingen (en andere activiteiten) weer op, maar wij weten nu nog niet wanneer dat is.

Wij hebben de contributie inkomsten hard nodig, maar als u over de maanden april, mei en juni geen contributie wilt betalen omdat er ook geen activiteiten zijn, dan kunt u een mail sturen aan de penningmeester van de Witteveense Boys’87: 

penningmeester.witteveenseboys@outlook.com

voor 1 mei 2020 met daarin de vraag voor restitutie van de contributie van april, mei en juni en voor welk lid dit betreft. De penningmeester zorgt dan dat het bedrag wordt teruggestort. In de onderstaande tabel in de groene kolom kunt u zien over welk bedrag we spreken voor de maanden april, mei en juni.

Het bestuur gaat er vanuit u met deze brief voldoende geïnformeerd te hebben en meldt zich weer via de website en facebook zodra er nieuws is van de overheid over activiteiten die wel weer mogen worden georganiseerd.

Voor de tussenliggende tijd: blijf gezond en kijk naar elkaar om.

Roel Seele

Voorzitter

Site:

www.witteveenseboys.nl

www.wnbc.nl

Facebook:

@witteveense-boys87

@wnbc09